Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Servicii

Ce oferim

Suntem specializati atât în servicii de transport maritim LCL cât și FCL.

Transportul maritim LCL (Less Container Load) reprezintă o opțiune eficientă pentru livrările de bunuri cu volume relativ mici, consolidate împreună cu alte volume de bunuri, pentru a putea obține un container complet.

De asemeanea, FCL (Full Container Load) se utilizează în cazul în care volumul de marfă este suficient de mare pentru a completa un container maritim.

Honexpres oferă servicii complete în transportul maritim. De la ușa expeditorului până la ușa dumneavoastră, inclusiv transportul terestru, procedurile vamale și asigurarea mărfii.

Organizăm transporturi maritime containerizate (FCL și LCL) din Asia (principalele porturi pentru transport containere Dalian, Tianjin, Qingdao, Shanghai, Ningbo, Xiamen și Shenzhen), S.U.A, Canada, Orientul Mijlociu – România, atât export, cât și import. Avem agenți colaboratori în principalele porturi din lume, prin care putem organiza și alte activități conexe pe lângă documentațiile vamale.

  Ofeim consultanta la interpretarea conditiilor : ddp incoterms, cpt incoterms, exw , fca incoterm , incoterm fob, ,cip incoterms, cfr incoterms,cif incoterms .
 • Dimensiuni container 40 picioare : Lungime 12.01 m , Latime 2.33 m , Inaltime 2.38 m
 • Dimensiuni container 20 picioare : Lungime : 5.89 m ,Latime 2.33 m , Inaltime 2.38 m

 •    
         
   
     

  Te-ai saturat sa lucrezi cu transporatori neseriosi la preturi foarte mari? Obtine acum cotatie gratuita!