Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa de Expeditii

Casa de expeditii

Misiunea casei noastre de expeditii este de a gestiona eficient si just cererea si oferta pe piata a transportului de marfa, practic de a crea legatura intre expeditorul marfii si transportatorul potrivit cerintelor sale. Acelasi lucru este valabil si invers, transportatorului care este in cautarea unei cantitati limitate de marfuri , i se atribuie marfurile potrivite.

Ne remarcam in piata prin capacitatea de a raspunde cerintelor de transport pentru toate tipurile de marfuri si catre toate destinatiile, atat nationale cat si internationale. Prin obiectul activitatii noastre, ne asumam o responsabilitate egala cu cea a transportatorului, in traseul pe care marfa il strabate pana a ajunge la destinatie.

O casa de expeditii trebuie sa aiba capacitatea de a imbina optim toate ofertele pietei, indiferent de destinatie (national sau international) si indiferent de tipul de marfa ( materiale de constructii, masini, utilaje, mase plastice, mobila, etc).

De ce sa apelati la o casa de expeditie?

Casele de expeditie beneficiaza de cele mai multe ori de tarife preferentiale negociate, mai mici datorita volumelor de transporturi pe care le realizeaza .

De asemenea, ne informam ca asigurarile transportatorilor sa fie achitate la zi, iar firma de transport sa fie fara probleme, ca exemplu: furturi, intarzieri, transbordari neautorizate etc.

Honexpres ca si casa de expeditii incearca sa realizeze echilibrul perfect intre detinatarul marfii si transportator, urmarind marfurile de la preluare pana la descarcare si asigurand fluxul de informatii necesar bunei defasurari a transportului.

Servicii

Ai marfa de transportat? Ne ocupam noi! Contacteaza-ne si venim la locatia stabilita, la ora fixa, fara intarziere.
Intelegem cat de importante sunt pentru dvs marfurile pe care le transportam, de aceea la noi acest risc este acoperit, marfurile sunt asigurate pe toata durata transportului.
Intelegem nevoile clientilor de livrare rapida. De aceea camioanele noastre sunt intotdeauna eficient distribuite in teritoriu astfel incat putem asigura timpi de tranzit conform cu cerintele fiecaruia.

Te-ai saturat sa lucrezi cu transporatori neseriosi la preturi foarte mari? Obtine acum cotatie gratuita!